Log in op onze client-area.


 

 Wachtwoord vergeten?
Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen van Urban Connect.

Binnen onze community’s worden er dagelijks enkele duizenden nieuwe topics geopend. Het betreft uiteenlopende zaken waarbij leden voornamelijk op zoek gaan naar concrete tips en adviezen van andere leden. Wilt u zelf in contact staan met onze bezoekers om met hen over een bepaald onderwerp, dienst of product in discussie te treden? Dan kan dat door te werken met een MVC Landingspagina, waarbij het verschaffen van informatie over uiteenlopende onderwerpen gekoppeld wordt aan de community van Marokko.nl.
 
De voordelen van zo een pagina is dat u constant contact kunt houden met uw doelgroep, relevante thema’s bespreekt en nieuwe onderwerpen kunt achterhalen. Doordat leden op de subpagina ingelogd kunnen blijven kunnen ze direct meedoen aan discussies op deze landingspagina. U kunt op een interactieve manier met de doelgroepen in gesprek gaan over welke behoeften ze hebben, wat zij van een bepaald product vinden en directe feedback ontvangen. Een voorbeeld van een landingspagina is; politie.marokko.nl.
 
 
Voor meer informatie over adverteren of andere uitingsvormen kunt u contact opnemen met onze Marketing & Sales afdeling.
© 2009-2010 URBAN CONNECT BV
Alle rechten voorbehouden